Laskappen

Laskappen

Laskappen van Euroweld

Euroweld uit Oud-Gastel richt zich met haar assortiment op de productie, verkoop én verhuur van uiteenlopende producten. Variërend van lasapparatuur en verlichting tot aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals laskappen.

Laskappen

Laskappen worden door lassers gebruikt om het gelaat te beschermen tegen zowel lasspatten als het felle licht dat onderdeel uitmaakt van het lassen. Door de jaren heen zijn er veel ontwikkelingen geweest om de laskappen steeds beter en ergonomischer te maken. Door toepassing van kunststoffen wegen de laskappen – ook wel lasmaskers genoemd – bijvoorbeeld veel minder dan een aantal jaren geleden. Dit draagt bij aan het draagcomfort en de bereidheid om de PBM ook daadwerkelijk en op de juiste manier te gebruiken.

Euroweld verhuurt geen laskappen maar verkoopt deze uitsluitend aan lassers in uiteenlopende branches.

De juiste keuze

Wilt u meer informatie over de laskappen van Euroweld, bijvoorbeeld om de juiste keuze voor uw mensen te kunnen maken ten aanzien van het toegepaste lasproces en de situatie, neemt u dan contact op met Euroweld. Alle gegevens vindt u op de website: www.euroweld.nl.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *