Laskolom

Laskolom

Redrock laskolommen van Euroweld

Als specialist in het verkopen en verhuren van lasapparatuur en toebehoren, biedt Euroweld onder meer laskolommen. Laskolommen worden onder andere gebruikt in de ketel- en apparatenbouw en de buisverwerkende industrie om daar grote werkstukken semi-automatisch (maar ook gemechaniseerd) te kunnen lassen.

Opbouw

Een eenvoudige laskolom bestaat uit een verticale kolom waarop een in hoogte verstelbare arm is aangebracht. Aan de arm wordt vervolgens de lasapparatuur of een machinetoorts bevestigd.

Euroweld biedt MIG/MAG en O.P. laskolommen die naar wens te combineren zijn met al dan niet aangedreven verrijdbare onderwagens, een pendelinstallatie of slides. Verder heeft Euroweld sinds 1 oktober 2011 het importeurschap verworven van RedRock automation en is hiermee verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van laskolommen in de Benelux en Duitsland. Deze laskolommen zijn uitgerust met de meest geavanceerde ESAB O.P. las apparatuur.

Nog vragen?

Wanneer u meer wilt weten over de verhuur- of aanschafmogelijkheden van de laskolommen van Euroweld, dan kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via info@euroweld.nl, www.euroweld.nl of telefonisch via 0165 31 78 55.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *