Lasmachine

Lasmachine

Euroweld uit Oud Gastel heeft zich in de afgelopen decennia gespecialiseerd op het vlak van lassen en automatiseren. Het bedrijf biedt uiteenlopende lasmachines en aanverwante producten zowel te huur als te koop aan. In feite is alles te huren op de laskappen en (uiteraard) de lastoevoegmaterialen na.

Lasmachines

Op het gebied van lasmachines voert Euroweld een indrukwekkend pakket variërend van Mig/Mag en Tig lasmachines tot aan mobiele varianten. Kijken we naar de Mig/Mag lasmachines, dan zijn onder andere de MIG/MAG ORIGO MIG 320 - 320 AMP gasgekoelde 400 V variant, de stroombron watergekoelde 400 A ORIGO MIG 402 W en de watergekoelde ORIGO 4001i INVERTER 400 AMP te onderscheiden. Het assortiment TIG lasmachines is nog groter en varieert van uitvoeringen van 200 A tot aan maximaal 430 A. Ook de mobiele varianten zijn beschikbaar in zowel kleine als veel grotere uitvoeringen.

Kies de juiste lasmachine

Om de meest geschikt lasmachine uit te kiezen voor uw specifieke situatie, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via 0165 31 78 55 of www.euroweld.nl.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *