Mag lasapparaat

MIG/MAG Lasapparaat

MIG/MAG lasapparaat kopen of huren bij Euroweld

Bent u op zoek naar een goed MIG/MAG lasapparaat? Bij Euroweld kunt u MIG/MAG lasapparatuur kopen en huren van de topmerken Miller en Esag.

MIG/MAG lasapparaat

Het enige verschil tussen een MIG- en een MAG lasapparaat is het gas dat bij het lassen gebruikt wordt. Een MAG lasapparaat gebruikt Metal Active Gas; een MIG Metal Inert Gas. De eenvoud, veelzijdigheid en snelheid maken dit lasprocedé tot het meest gebruikte in de industrie. Het lasproces kan gemakkelijk geautomatiseerd worden. Euroweld levert ook MIG/MAG lasapparatuur voor halfautomatisch lassen.

Lasapparatuur kopen of huren

Bij Euroweld kunt u terecht voor een industrieel MIG/MAG lasapparaat van het merk Miller of Esag. Wij leveren eveneens alle toevoegmaterialen. Ook voor lasautomatisering en manipulatie- en positioneringsapparatuur kunt u bij ons terecht. Wij leveren al meer dan 25 jaar aan buizenfabrieken en bedrijven die werkzaam zijn in de procesindustrie, windenergie, scheepsbouw en offshore.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aanschaf of huur van een MIG/MAG lasapparaat van Euroweld? Bel of mail een van onze specialisten: 0165 31 78 55 of info@euroweld.nl.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *