Manipulatoren

Manipulatoren

De beste lasverbindingen zijn te realiseren door het werkstuk ‘onder de hand’ te lassen. In sommige gevallen is dit erg lastig; bijvoorbeeld omdat het om zware, grote of complexe werkstukken gaat. In deze gevallen bieden manipulatoren uitkomst. Euroweld biedt in het assortiment verschillende manipulatoren.

Draaitafels

Van het merk RedRock zijn bijvoorbeeld de motorisch kantelbare draaitafels beschikbaar. Het gaat hier om manipulatoren voor grote en zware werkstukken; ze zijn geschikt voor werkstukken tot maximaal 30 ton en bieden tafeldiameters tot 2200 mm. Euroweld heeft sinds 2011 de vertegenwoordiging van RedRock voor de Benelux en Duitsland.

Kopmanipulatoren

Tevens omvat het assortiment manipulatoren van het eigen merk Euroweld. Het gaat hier om kopmanipulatoren met een capaciteit tot 5.000 kg. Het programma wordt gecompleteerd door lasmanipulatoren van ProArc. De PT serie kantelbare lasdraaitafels van dit merk zijn te gebruiken voor uiteenlopende laswerkzaamheden en beschikbaar in diverse capaciteiten en afmetingen.

De manipulatoren van Euroweld zijn zowel te huur als te koop. Voor meer informatie bezoekt u de website: www.euroweld.nl.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *