Plaat afschuinmachines

Elektrodelassen

Bent u op zoek naar plaat afschuinmachines voor het afschuinen van staal en andere metaalsoorten? Bij Euroweld kunt u al meer dan 25 jaar lasapparatuur en pijp- en plaat afschuinmachines kopen of huren.

Plaat afschuinmachines kopen of huren

Euroweld is leverancier van de krachtige, draagbare plaat afschuinmachines van het merk TAG. Deze machines worden over de hele wereld gebruikt voor lasvoorbereiding in verschillende industrieën, waaronder de chemische industrie, voedingsmiddelenbedrijven en windmolenfabrikanten. De freeskoppen kunnen alle standaard hoeken van 20° tot 65° slijpen en ook gaten verzinken en afschuinen. Met een aantal van onze afschuinmachines kunt u ook gebogen plaatwerk afschuinen.

Arbo vriendelijk werken

Onze plaat afschuinmachines zijn nagenoeg stil in gebruik en trillen nauwelijks. Daarmee zijn deze machines de meest arbo vriendelijke oplossing voor het afschuinen van plaatwerk. De draagbare, lichtgewicht machines kunt u niet alleen in uw eigen werkplaats gebruiken, maar ook meenemen op locatie. Vanwege het compacte formaat zijn ze ook zeer geschikt voor werk in kleine ruimtes.

Voordelen TAG afschuinmachines plaatwerk

  • Lasklare schuine kanten zonder thermische vervorming.
  • Geschikt voor alle soorten aluminium en staal.
  • 10 keer zo snel als andere plaat afschuinmachines.

Contact

Wilt u bij Euroweld een TAG plaat afschuinmachine kopen of huren, of ontvangt u eerst graag meer informatie over onze plaat afschuinmachines? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0165 31 78 55 of stuur een e-mail naar: info@euroweld.nl.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *