Advies nodig bij koop of huur?
Bel 0165 - 317 855
Winkelwagen0

ESAB

Euroweld is dé leverancier voor lasmachines van ESAB

Welkom bij Euroweld, dé leverancier van topkwaliteit lasmachines en toebehoren. Wij werken samen met topmerken, zoals ESAB. Euroweld is opgericht in 1986 door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot hét adres voor lasmachines en andere apparatuur op het gebied van lassen en meer. We verkopen en verhuren lasmachines en toebehoren voor iedere denkbare lastoepassing. Wij kiezen uitsluitend voor materialen van de hoogste kwaliteit, daarom werken we graag met producten van ESAB. ESAB is marktleider op het gebied van lasapparatuur en snijtechnologie. De innovatieve oplossingen van ESAB worden wereldwijd gebruikt door professionals en vakmensen die gaan voor topkwaliteit lasapparatuur.

 

Topkwaliteit lasapparatuur van ESAB

Bij Euroweld kunt u terecht voor een groot aanbod aan lasmachines van verschillende topmerken, waaronder ESAB. ESAB bestaat al ruim honderd jaar en is uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van lasapparatuur. Het bedrijf levert onder andere apparatuur voor handmatig lassen en snijden, toevoegmaterialen, lasautomatisering en snijsystemen. De lasapparatuur van ESAB wordt wereldwijd gebruikt in allerlei verschillende industrieën, zoals:

 

De juiste ESAB lasapparatuur voor uw klus

ESAB levert lasapparatuur voor allerlei toepassingen, zowel gas- als watergekoeld. Bij gasgekoelde lasapparaten wordt de toorts gekoeld door de omgevingslucht. Het grote voordeel van gasgekoelde lasapparaten is dat ze licht in gewicht zijn, doordat er geen relatief zware waterslang en vloeistof bevatten. Dit maakt gasgekoelde lasapparatuur zeer geschikt voor licht laswerk. Voor zwaardere klussen moet u de overstap maken naar een watergekoelde lastoorts. Deze lasapparaten zijn zwaarder uitgevoerd, maar kunnen door de betere koeling ook hogere stroomsterktes aan. ESAB levert beide types lasapparaten in verschillende uitvoeringen:

 

Meer dan lasmachines

U kunt bij Euroweld terecht voor een grote collectie manipulatieapparatuur en positioneringsapparatuur. Ook voor toebehoren voor lasmachines zit u goed bij Euroweld. Naast topkwaliteit lasmachines biedt ESAB allerlei toebehoren zoals MIG toortsen en TIG toortsen en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen):

 

Service en dienstverlening op maat

De specialisten van Euroweld denken graag met u mee. Er zijn veel verschillende lasapparaten met heel veel verschillende specificaties en mogelijkheden. Iedere toepassing vraagt om een unieke aanpak. Twijfelt u over het juiste lasapparaat voor uw bedrijf of klus? Neem dan eens contact met ons op. Onze specialisten beschikken over veel kennis van onze producten en kijken graag mee naar uw situatie. Zo kunnen zij advies geven over bijvoorbeeld de keuze tussen een gasgekoeld of een watergekoeld lasapparaat of het juiste type toorts voor uw klus.

 

Meer informatie over ESAB of onze overige producten?

Wij leveren een groot assortiment aan apparaten van ESAB. Daarnaast zijn we leverancier van verschillende producten van andere topmerken, zoals de aggregaten van MOSA en compressoren van Jasic. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag persoonlijk advies.. Vul ons contactformulier in of neem direct contact met ons op