11 mei 2017

Orbitaal lasapparatuur - Nieuw in onze verhuurvloot

TIG orbitaal lassen is een semi-automatische lasmethode waarin de boog automatisch 365 graden rond de buizen of fitting-ondelen, zonder onderbreking beweegt.Orbitaal lasapparaat
De pulse techniek die tijdens dit lasproces gebruikt wordt, zorgt voor een constant hoge laskwaliteit e.a. onder beheersbare omstandigheden en in elke laspositie.
Oribtal TIG lassen biedt een hoge proces veiligheid en een hoge reproduceerbaarheid van de lassen met een zo laag mogelijk foutenpercentage.

De belangrijkste toepassingsgebieden van de TIG orbital lassen techniek zijn:

  • Pijp - Pijp verbindingen
  • Pijp - Fitting verbindingen
  • Pijp - Plaat verbindingen

ZuurstofmeterDoor middel van het 7 inch kleuren touch-screen display, geïntegreerd in een plastic behuizing, wordt u in staat gesteld, om op een kinderlijk eenvoudige manier het systeem te bedienen, dit geschied door middel van symbolen. Het enige wat u moet ingeven zijn de buitendiameter van de buis, de wanddikte en de keuze van de laskop die u gaat gebruiken. De rest wordt door de software zelf berekend. De parameters en draad feed kunnen ten aller tijden, tijdens het lasproces, handmatig worden gewijzigd.

Circulaire weergave van het lasproces en van de las parameters worden automatisch in een PDF-document vastgelegd. Alle nodige aanvullende inlichtingen voor een gedetailleerde documentatie kan rechtstreeks, door middel van het paneel worden ingevoerd. Onbeperkte opslag van las programma's en van feitelijke parameters in een PDFdocument op USB.

Binnen 2 uur bent u zelf aan het lassen

Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt er door een van onze demonstratie lassers een uitgebreide instructie c.q. training gegeven. Dit zal in de meeste gevallen niet langer dan 2 uur in beslag nemen. Onze service afdeling, blijft ten aller tijden telefonisch bereikbaar.

Huur prijzen per weekOrbitaal foto
TX200 Comfort puls 5P TG Orbital incl. gesloten laskop en lasklaar geleverd.
Totaal € 595,-
Eenmalige kosten: Instructie c.q. training € 200,- (excl. reiskosten)

Opties:
Extra collets in de diameters 1/4" t/m 3,5" € 25,-
Orbitaal zaag, incl. standaard € 125,-
Prijzen zijn excl. btw en af Oud-Gastel.

 

 

 « terug