Advies nodig bij koop of huur?
Bel 0165 - 317 855
Winkelwagen0

Over ons

Euroweld lastechniek: Uw sterkste partner in verhuur van lasapparatuur
Natuurlijk wilt u kennismaken met een dynamische en multifunctionele specialist in verhuur, verkoop en servicing van de meest uitgebreide collectie lasapparatuur, manipulatieapparatuur en positioneringsapparatuur voor de zware industrie. In Nederland, Duitsland en ver daarbuiten.

Samen met zijn buitenlandse partners heeft Euroweld in korte tijd een grote en internationale ervaring opgebouwd in de handling en positioning van de meest complexe lasequipment en manipulatie equipment.

Euroweld lastechniek biedt wat u vraagt
Euroweld lastechniek levert specialistisch maatwerk.
Hieronder vallen: lasapparaten, lasapparatuur en lasgelijkrichters, TIG Lasapparaten, MIG MAG Lasapparaten, mobiele lasgeneratoren, onder poederdek lasequipment, stroomaggregaten, stroomverdeelkasten, autogeen snijapparatuur, mobiele compressors, manipulatie apparatuur, verticale lasdraaitafels, horizontale lasdraaitafels, kantelbare lasdraaitafels, standaard rollenbanken, zelfinstellende rollenbanken, laskolom, conventionele lasrotators en zelflijnende lasrotators, buis aanvoersystemen, buis ondersteuningsbokken, positioners, kop- en staartelementen, laskolommen en naadlasapparatuur, machineklemmen en 3-klauwen, aangrijp- en handlingequipment, machines voor jobs die om een zeer specifieke oplossing vragen.

Afgestemd op uw specificaties
Machinepark en vloot zijn precies afgestemd op de wensen en behoeften van onze brede klantenkring. Ongeacht of het gaat om de meest complexe las-, manipulatie of positioning processen.
Een gerenommeerde vloot van professionele lasapparatuur en zware manipulatieapparatuur staat tot uw beschikking voor de meest uiteenlopende heavy duty moving jobs.

Specialisten werk!
De beste apparatuur werkt alleen optimaal als er een team van vakmensen achter staat. Euroweld beschikt dan ook over ervaren electrical engineers, mechanical fitters, lassers, machine- en proces operators en design engineers.

Actueel en gevarieerd equipmentpark
Het leveringsprogramma omvat onder andere geheel gereviseerde manipulators, rotators, kolom-, hefboom- en naad lasequipment en alle appartuur die u voor uw heavy duty jobs nodig heeft. Euroweld heeft zijn dienstverlening gericht op de zware industriële bedrijven in de off-shore, apparatenbouw, tankbouw, groot constructiebedrijven, windmolen fabrikanten, enz. Vanzelfsprekend zijn alle Euroweld producten internationaal erkend en gehomologeerd.

Professionele kwaliteitsmerken voor lassen, lastechniek en lasautomatisering
Euroweld lastechniek is dealer van de volgende kwaliteitsmerken: Mosa aggregaten, Elga lastoebehoren, ESAB lasapparaten, Miller lasapparaten, Carpano  lasautomatisering en TAG-Pijpbewerkingsapparatuur.

Ideale locatie
Door korte communicatielijnen zit Euroweld lastechniek nooit ver van u af. U treft namelijk altijd een vakspecialist aan de telefoon met verstand van zaken en technisch inzicht. U vindt ons aan de Belder 7, te Roosendaal. Vanuit dit punt werken de Euroweld vakspecialisten die de verhuur, verkoop alsmede de technische service voor de volle honderd procent ondersteunen en garanderen. U bent van harte welkom in ons bedrijf of we komen op uw verzoek, na afspraak, ook graag bij u langs. Hoe dan ook, u zult zien dat wij u op het gebied van manipulatie, positioning en professionele lasapparatuur, precies naar uw wensen van dienst kunnen zijn.