ESAB Lasapparatuur

Nieuw in ons programma

Euroweld lastechniek uit Oud Gastel heeft zich in de afgelopen decennia gespecialiseerd op het vlak van lassen en automatiseren. Het bedrijf biedt uiteenlopende lasapparaten en aanverwante producten zowel te huur als te koop aan. In feite is alles te huren op de laskappen en (uiteraard) de lastoevoegmaterialen na. 

De nieuwste generatie lasapparatuur kan geprogrammeerd worden met specifieke procesinstellingen naar uw eigen keuze of volgens de huidige procesvarianten. Gebaseerd op stroombronnen met halfgeleiders wegen ze nog maar 1/80 van hun 70 jaar oude voorgangers, maar zij hebben wel meer vermogen.

ESAB Lasapparaten
Op het gebied van lasmachines voert Euroweld een indrukwekkend pakket variërend van Mig Mag en Tig lasmachines tot aan mobiele varianten. Kijken we naar de Mig Mag lasmachines, dan zijn onder andere de MIG MAG ORIGO MIG 320 - 320 AMP gasgekoelde 400 V variant, de stroombron watergekoelde 400 A ORIGO MIG 402 W en de watergekoelde ORIGO 4001i INVERTER 400 AMP te onderscheiden. Het assortiment TIG lasmachines is nog groter en varieert van uitvoeringen van 200 A tot aan maximaal 430 A. Ook de mobiele varianten zijn beschikbaar in zowel kleine als veel grotere uitvoeringen.

Kies het juiste lasapparaat
Om het meest geschikte lasapparaat uit te kiezen voor uw specifieke situatie, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via 0165 31 78 55 of stuur een mail naar info@euroweld.nl.