ESAB MIG MAG machines

MIG MAG LASSEN
MIG en flux gevulde lassen bieden voordelen ten opzichte van andere lasprocessen, vooral voor de beginnende lasser. Het is het gemakkelijkst aan te leren lasproces. Het is mogelijk om met hoge snelheden te lassen, waarbij er een betere controle is op dunnere metalen.

MIG MAG lassen is een specifieke lastechniek waarbij de afkortingen MIG en MAG staan voor respectievelijk Metal Inert Gas en Metal Active Gas. De lastechnieken verschillen alleen in het gebruikte gas. MIG MAG lassen wordt veel toegepast vanwege de veelzijdigheid en snelheid. Bovendien zijn deze technieken zowel handmatig, semi-automatisch als volledig door een lasrobot uit te voeren.

Apparatuur en elektroden voor MIG MAG lassen
Speciaal voor MIG MAG lassen biedt Euroweld de benodigde apparatuur (zowel te huur als te koop) en de bijbehorende laselektroden (uiteraard alleen te koop). Het gaat hierbij om de MIG MAG ORIGO MIG 320 - 320 A, de ORIGO MIG 402 W 400 A. 400 V en de ORIGO 4001i INVERTER 400 A. De eerste betreft een gasgekoeld lasapparaat inclusief een verrijdbare onderwagen, MIG laspistool MB 36, een reduceerventiel/flowmeter en een aardwerkkabel. Het tweede apparaat voor MIG/MAG lassen is een stroombron watergekoelde versie met een draadaanvoer unit (4 rols) en eveneens een verrijdbare onderwagen en een MIG laspistool. De watergekoelde inverter betreft tot slot een stroombron van 400 A en 400/415 V.


 

ESAB Caddy Mig C160i PDF download

ESAB Caddy Mig C160i

ESAB MIG-/MAG Portable mit gebaut Rollschrank mit Spülen bis zum Ø200 mm.
ESAB Caddy ® MIG/MAG- C160i wird zum Schweißen von Kohlenstoffstahl für Reparatur, Wartung und Montagearbeiten eingesetzt. Dieses leistungsstarke und handliche Gerät hat hervorragende Schweißeigenschaften und ist leicht zu transportierenEine ausgezeichnete Wahl für die Arbeit in der Werkstatt oder auf der Baustelle.


ESAB Origo™ Mig C3000i, MA24 PDF download

ESAB Origo™ Mig C3000i, MA24

De ESAB Origo™Mig C3000i, MA23A is de beste keuze voor de professionele gebruiker bij algemene MIG MAG en MMA toepassingen tot 300A. Prima prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede laseigenschappen en éénvoudig in gebruik.

 

ESAB Aristo® Mig C3000i, U6 PDF download

ESAB Aristo® Mig C3000i, U6

ESAB Aristo® Mig C3000i, U6
Dit is een compacte machine met ingebouwde draadaanvoer voor professioneel gebruik met geavanceerde toepassingen tot 300 A. De ESAB Aristo® Mig U6 is ideaal voor efficiënte productie en pre-fabricatie van hoge legeringsmaterialen tot 5 mm dikte met toepassingen met zeer hoge eisen op lasprestaties. Het ESAB Aristo® U6 controlepaneel heeft synergische MIG/MAG, synergische pulserende MIG, QSet™ evenals MMA functionaliteit, er kunnen 10 geheugens worden opgeslagen en er kunnen de geplaatste grenzen worden geprogrammeerd om de laskwaliteit te beveiligen.
 
Leveringsomvang
5 m voedingskabel met stekker, 4.5 m massakabel met klem


ESAB Caddy Mig C200i PDF download

ESAB Caddy Mig C200i

ESAB Caddy® Mig C200i
Draagbaar ESAB MIG MAG lasapparaat met ingebouwde afrolkast voor spoelen van Ø200 mm.
 
Voor vakmannen die reparatie-en onderhoudwerken doen, voor het assemblagelassen van zacht staal, aluminium en roestvrije stalen evenals hardsolderen. Deze gemakkelijk te gebruiken, intelligente en krachtige eenheid, biedt uitstekende laseigenschappen aan en is eenvoudig mee te nemen.