Laselektroden en lasdraad

Met vestigingen in Nederland en Duitsland is Euroweld toonaangeven in de verhuur- en verkoop van bijv. een lasmanipulator, lastoevoegmaterialen en lasapparatuur. Wat de lastoevoegmaterialen betreft valt te denken aan laselektroden en de lasdraad die benodigd is bij MIG lassen en TIG lassen.

Elga en ESAB lastoevoegmaterialen
De laselektroden en lasdraad betrekt Euroweld van Elga en ESAB. Elga is gestart in 1938 in Gotenburg (Zweden) als familiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf dus al bijna 75 jaar gespecialiseerd in het produceren van laselektroden en lasdraad en in deze jaren uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op dit gebied. Sinds februari 2000 maakt Elga deel uit van de wereldwijde groep ITW (Illinois Tools Works).

Het programma laselektroden en lasdraad van ESAB bestaat uit beklede laselektroden, gevulde lasdraden, massieve lasdraden, TIG-staven, lasband en laspoeders. De bijbehorende verpakkingen zijn zodanig ontwikkeld dat de gebruiker er eenvoudig mee kan omgaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn Marathon Pac en VacPac.

Meer informatie over laselektroden en lasdraad:
Euroweld B.V.
Steenstraat 16-d
4751 GS OUD GASTEL
Tel. (0165) 31 78 55
Fax. (0165) 33 00 71
E-mail: info@euroweld.nl