Miller Lasapparatuur

Euroweld uit Oud Gastel heeft zich in de afgelopen decennia gespecialiseerd op het vlak van lassen en automatiseren. Het bedrijf biedt uiteenlopende lasapparaten en aanverwante producten zowel te huur als te koop aan. In feite is alles te huren op de laskappen en (uiteraard) de lastoevoegmaterialen na. 

Euroweld biedt een volledige lijn industriële lasapparaten van Miller. Miller is 's werelds grootste fabrikant van lasapparatuur en snijapparatuur. Sinds 1929 is Miller Electric door voortdurende innovatie uitgegroeid van een eenmansbedrijf in Wisconsin, tot 's werelds grootste producent van elektrisch las-en snij-apparatuur. Miller houdt vast aan de traditie om zeer betrouwbare apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren. Ervaart u zelf hoe onze rijke Miller historie u als klant tot de hoogste prioriteit maakt.

Miller

Miller lasapparaten
Op het gebied van lasapparatuur voert Euroweld een indrukwekkend pakket variërend van Mig Mag en Tig lasmachines tot aan mobiele varianten. Kijken we naar de Mig Mag lasmachines, dan zijn onder andere de MIG MAG ORIGO MIG 320 - 320 AMP gasgekoelde 400 V variant, de stroombron watergekoelde 400 A ORIGO MIG 402 W en de watergekoelde ORIGO 4001i INVERTER 400 AMP te onderscheiden. Het assortiment TIG lasmachines is nog groter en varieert van uitvoeringen van 200 A tot aan maximaal 430 A. Ook de mobiele varianten zijn beschikbaar in zowel kleine als veel grotere uitvoeringen.

Kies het juiste lasapparaat
Om het meest geschikte lasapparaat uit te kiezen voor uw specifieke situatie, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via 0165 31 78 55 of stuur een mail naar info@euroweld.nl.