TAG Pijpbewerkings apparatuur

TAG is een van 's werelds toonaangevende fabrikant en leverancier van specialistische gereedchappen voor het bewerking van metalen buizen.

Ons uitgebreide assortiment van draagbare precisie pijp-afkant en draagbare pijp snij-apparatuur wordt wereldwijd gebruikt als lasvoorbereiding in vele industrieën, waaronder chemie, olie, gas, water, voedsel en energie opwekking.

Wij zijn wereldleider in het leveren van ons uitgebreide assortiment pijp jack stands, pijpsteunen en pijphanteringsinstallaties.
Onze wereldberoemde buisklemmen; de EZ-Fit , EZ Gold en Spider interne klemsystemen, worden toegepast voor een snelle fit - up in alle omstandigheden.

TAG levert ook een uitgebreid assortiment van backing gas zuivering systemen, bestaande uit opblaasbare zakken, oplosbare dammen, en uitrekbare pijpstoppen en de nieuwe innovatieve siliconen afdichtingen, het maken van schone en gladde lassen op exotische materialen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

In aanvulling op het assortiment, produceert TAG ook een uitgebreid gamma van handzame plaatrand afschuinmachines.

TAG levert ook een compleet assortiment van buis treksystemen voor de productie en reconditionering van warmtewisselaars , condensors en ketels.

Al onze producten zijn ontworpen met de snelheid van de set - up , gebruiksgemak en maximale productiviteit in het achterhoofd.
Of pijp snijden, pijp afschuinmachines ( afkanten ) , snijden en afschuinen , opspannen of lassen fit - up , TAG heeft de oplossing voor elke leidingen fabricage toepassing.