Electrode slijpmachines

TAG levert een compleet assortiment slijpmachines om op de juiste technische manier consistente en nauwkeurige punten aan elektroden te slijpen. Daarnaast worden ook alle schadelijke stofdeeltjes veilig verwijderd.
Er zijn diverse modellen leverbaar voor gebruik in de werkplaats of op locatie.


 

TAG Pro Point Plus Tungsten Grinder

TAG Pro Point Plus Tungsten Grinder

De ultime electrodeslijper voor het optimaal TIG-lassen.
De Pro Point Plus gepatenteerde natte slijpmachine heeft een eco-vriendelijke manier om perfecte en nauwkeurige hoeken aan wolfraamelektroden te slijpen. Punt Pro Plus is voorzien van een unieke afvalcontainer die automatisch giftig stof verzamelt. Koud nat slijpen in combinatie met het hoge toerental van de diamant slijpsteen, zorgen ervoor dat de wolframelektrode altijd een gepolijst egaal oppervlak heeft.
 
De Pro Point Plus is ook verkrijgbaar met een snijwiel voor het snijden van elektrodes tot 10mm. Verkrijgbaar in AC 110V of 230V.
TAG Handy Point Plus Tungsten Grinder

TAG Handy Point Plus Tungsten Grinder

De handzame slijpmachine voor wolfraam electroden. De Handy Point Plus is een draagbare electrode slijpmachine, die de mogelijkheid biedt om telkens dezelfde kwaliteit punten aan Wolfraam Elektroden voor TIG en plasma lassen te slijpen. De Handy Point Plus is uitgerust met een geïntegreerd en vervangbaar stoffilter.
 
Verkrijgbaar in AC 110V of 230V

 

 

TAG Pro Point Tungsten Grinder

TAG Pro Point Tungsten Grinder

Precieze en nauwkeurige slijpmachine om telkens dezelfde kwaliteit punten aan Wolfraam Elektroden voor TIG en plasmalassen te slijpen. De Pro Point Tungsten Grinder heeft een geleider voor het nauwkeurige slijpen van wolfraam elektroden van 1,6 tot 4,0 mm. Optionele extra’s zijn een spantang geleider voor het slijpen van korte elektroden en een stofzuiger.
 
Verkrijgbaar in AC 110V of 230V.