Pijp afkortmachines met snijbrander

 

Download de TAG Brochure

TAG E-Z Pipecut Manual & Manual HD

TAG E-Z Pipecut Manual & Manual HD

TAG ‘E-Z’ Pipecut Manual & Manual HD vanaf 4”
 
TAG’s 'E-Z' Cut is een draagbare, ketting aangedreven snij- en afschuining machines met snijbrander voor het snijden en afschuinen van buizen vanaf 4”. De ‘E-Z’ Cut is klein en
compact, sterk en betrouwbaar.
 
Deze machine moet handmatig worden bediend.
TAG E-Z Pipecut Auto Flame Cutter

TAG E-Z Pipecut Auto Flame Cutter

TAG ‘E-Z’ Pipecut Auto Flame Cutter vanaf   4”
 
Het automatisch model wordt rond de buis gereden middels een elektromotor met afstandsbediening. Bij een correct ingesteld toerental, kan de”E-Z ‘ Pipecut Automatisch snijden en afschuinen zonder tussenkomst van de operator.
 
Verkrijgbaar in AC 110V of 240V.
TAG E-Z Pipecut Magnetic Cutter

TAG E-Z Pipecut Magnetic Cutter

TAG ‘E-Z’ Pipecut Magnetic Cutter vanaf 4”
 
Magnetische snij- en afschuinmachine met snijbrander voor het snijden en afschuinen van buizen vanaf 4”.
Twee sets van magnetische rollen zijn ingebouwd in de machine om tijdens het snijden en afschuinen de machine vast te houden aan de buis. De TAG ‘E-Z’ Cut Magnetic kan worden gebruikt voor parallel, verticaal en ondersteboven snijden. De machinebody is gemaakt van aluminium en is een lichtgewicht, maar toch duurzame machine.
TAG levert ook een band geleidings eenheid voor een 100% rechte zaagsnede & schuine kanten aan buizen met diameters boven 16”.
 
Verkrijgbaar in AC 110V of 240V.
TAG E-Z Pipecut Hole Cutter

TAG E-Z Pipecut Hole Cutter

TAG ‘E-Z’ Pipecut Hole Cutter tot   40”
 
TAG’s “E-Z” Cut Hole Cutter is ontworpen voor het nauwkeurig snijden van gaten voor T- verbindingen in buizen of voor het snijden van gaten in buizen, drukvaten en warmtewisselaars. Dit kan vanaf de binnen- of buitenkant worden uitgevoerd. Eenvoudig te bedienen, licht en compact design, ook voor het snijden van schuine gaten in vlakke platen.
TAG E-Z Pipecut Saddle Machine

TAG E-Z Pipecut Saddle Machine

TAG ‘E-Z’ Pipecut Saddle Machine 1½” - 48”
 
Ontworpen voor het snijden en afschuinen van V-vormen en contouren aan buizen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor plasma of waterstraal snijden in zowel de verticale of horizontale positie. Ze zijn er voor gemaakt om op de buis te worden geplaatst, zoals een
zadel of over van het einde van de buis geschoven.
Alle TAG ‘E-Z’ CUT zadel snijmachines kunnen worden geleverd voor acetyleen of propaan. Sommige modellen zijn ook beschikbaar voor plasmatoortsen.