Pijpklemmen

TAG is bekend als de wereldleider in het leveren van pijpbehandelings- en aanverwante apparatuur.

Onze pijpklemmen voldoen aan de strenge veiligheids-en gezondheidseisen van de hedendaagse industrie en zijn ISO 9001 gecertificeerd.


 

TAG E-Z Fit Red Buisklemmen

TAG E-Z Fit Red Buisklemmen

TAG  ‘E-Z’   Fit Red  Buisklemmen 1”– 12” O/D
 
Zoals de naam al suggereert, zijn de ““ E-Z ‘fit’ klemmen snel en eenvoudig in gebruik. Er zijn drie maten beschikbaar voor buizen vanaf 1” tot 12”. Deze klemmen worden gebruikt voor buis naar buis, flenzen, ellebogen, “T” stukken en verloopstukken.
 
De “E-Z ‘Fit klemmen kunnen worden gebruikt voor roestvrij staal zonder accessoires, omdat de voeten en schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal.
TAG E-Z Fit Spider

TAG E-Z Fit Spider

TAG ‘E-Z’ Fit Spider Interne uitlijnklemmen 10mm – 940mm I/D
 
Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment las hulp klemmen is de Spider reeks interne klemmen. Kan door slechts één man worden gebruikt voor het opspannen van een verscheidenheid van fittingen, incl. ellebogen, flenzen, T-stukken van 10mm tot 940mm. Door het unieke klemsysteem kunnen kleine aanpassing aan de uitlijning worden gemaakt voorafgaand aan het lassen.
TAG E-Z Fit Gold Buisklemmen

TAG E-Z Fit Gold Buisklemmen

TAG ‘E-Z’ Fit Gold Buisklemmen 1”– 14” O/D
 
Een nieuwe toevoeging aan onze ‘E-Z’ Fit assortiment las hulp klemmen is de ‘E-Z’ Fit Gold serie. Deze biedt een groter bereik van maximaal 14” en vervaardigd uit gesmeed staal voor extra sterkte. In de vleugel bouten zitten standaard roestvrij stalen kogels.
De EZ Fit Gold kan op roestvrij staal worden gebruikt door gebruik te maken van de optionele rvs poten.


 

TAG E-Z Fit Enkele Kettingklemmen

TAG E-Z Fit Enkele Kettingklemmen

TAG ‘E-Z’ Fit Enkele Kettingklemmen 6”– 72” O/D
Ontworpen om de lasser het beste van 2 werelden te bieden. Ten eerste is het een klem met de kracht en het vermogen om uit te lijnen en de buis licht te vervormen. En ten tweede, is het een lichtgewicht ontwerp en is het gemaakt voor gebruiksgemak. De poten van de klem kunnen ook rond de ketting worden geplaatst om snel een nauwkeurige buis uitlijning te krijgen.
 
De ‘E-Z’ Fit Single Chain Clamp past op ellebogen, T-stukken, flenzen, eindkappen enz. Er zijn modellen beschikbaar voor koolstofstaal en roestvrij staal.
TAG E/Z Fit Dubbele Kettingklemmen

TAG E/Z Fit Dubbele Kettingklemmen

TAG ‘E-Z’ Fit Dubbele Kettingklemmen 10”– 240” O/D
 
Onze ‘E-Z’ Fit Dubbele kettingklemmen, voor het uitlijnen van buizen en vaten met een diameter tot 6 meter. Onze speciale zware klemvoeten en dubbele kettingsloten, kunnen op een eenvoudige wijze worden bediend. Deze klemmen kunnen worden uitgevoerd voor koolstofstaal of roestvrij staal, en alle klemmen worden geleverd in hun duurzame en kleurgecodeerde koffer. Deze klemmen zijn de sterkste op de markt.