Plaat afschuinmachines

Het afschuinen van plaatwerk is altijd een rommelig en duur proces. Nu niet meer! De 'Challenge' lijn draagbare plaat afschuinmachines met roterende frees, zijn nagenoeg stil in gebruik, produceren zeer weinig afval en geen trilling, waardoor ze de snelste en meest arbo-vriendelijke oplossing is voor het plaat afschuinen in een werkplaats of op locatie.

De 'Challenge' machines produceren lasklare schuine kanten aan alle soorten aluminium en staal. Alle standaard hoeken van 22,5° tot 55° kunnen in een paar minuten worden geslepen .


 

PMM155 Handheld Plate Beveller

PMM155 Handheld Plate Beveller

PMM155 Handheld Plate Beveller
Plaat dikte vanaf 1.5mm
   
De hand afschuinmachines van TAG zijn de meest duurzame en veelzijdige in de markt. Het machines kunnen afschuinen en een radius frezen aan rechte randen, vormen en contouren en gaten, van 10° tot 60°. De machine kan met behulp van hardmetalen freesplaten, 1,5mm tot 40mm aluminium plaat afschuinen en een indrukwekkende 16mm van staal en RVS !!  Deze units kunnen ook worden gebruikt voor het ontbramen, en zijn leverbaar met een reeks radiuskoppen en freesplaatjes.
 
Verkrijgbaar in pneumatische en elektrische uitvoering (AC 110V of 240V).
TAG Plate Bevel Pro HS-50

TAG Plate Bevel Pro HS-50

TAG  Plate  Bevel Pro HS-50
Plaat dikte 5/16”–2” 50mm max freesbreedte
   
De TAG Plate Bevel Pro HS-50 hoge toeren plaat afschuinmachine is de nieuwste technologie in het afschuinen van plaat. De Edge 46 is de meest krachtige draagbare plaatrand afschuinmachine in de wereld en kan plaatdiktes tot 70 mm afschuinen met een maximale freesbreedte van een ongelooflijke 50mm - tussen 15° tot 60°! Met de hoge toeren freeskop met hardmetalen freesplaten, maakt de HS-50 een superieure schuine rand, perfect voor het lassen van ook cosmetische doeleinden, zoals vloerplaten. Als je grote schuine kanten, op zware plaat nodig, dan is de TAG Plate Bevel Pro HS-50 het antwoord.
 
De TAG Plate Bevel Pro HS-50 is ook leverbaar als omgekeerd model.
TAG Plate Bevel Pro 28

TAG Plate Bevel Pro 28

TAG  Plate  Bevel Pro  28
Plaat dikte 5/16”–2” 28mm max
   
De TAG Plate Bevel Pro 28 geeft een schoon, afgeschuind, lasklaar oppervlak zonder thermische vervorming. Zoals met alle modellen, heeft de TAG Plate Bevel Pro28 een automatische voeding. De TAG Plate Bevel Pro 28 kan ook gebogen plaat afschuinen.  De TAG Plate Bevel Pro 28 is uitgerust met een twee speed motor, waardoor de operator de snelheid kan verminderen bij het bewerken van bijvoorbeeld roestvrij staal. Dit voor een langere levenbsduur van de frees.
 
De TAG Plate Bevel Pro 28 is ook leverbaar als omgekeerd model.
TAG Plate Bevel Pro 18

TAG Plate Bevel Pro 18

TAG   Plate  Bevel Pro  18
Plaat dikte ¼”–1½” 18mm max 
   
De TAG Plate Bevel Pro 18 is onze meest populaire draagbare plaatrand afschuinmachine. Zoals met alle modellen, heeft de TAG Plate Bevel Pro18 een automatische voeding van de plaat bij het afschuinen van kleine stroken of, eenmaal geplaatst op een grote plaat, loopt hij automatisch langs de rand, zonder in te grijpen. Hoeken van 22½ tot 55 graden kunnen worden bewerkt zonder extra accessoire.
 
De TAG Plate Bevel Pro 18 is uitgerust met een twee speed motor, waardoor de operator de snelheid kan verminderen bij het bewerken van bijvoorbeeld roestvrij staal. Dit voor een langere levensduur van de frees.
 
De TAG Plate Bevel Pro 18 is ook leverbaar als omgekeerd model.
PMM200 Handheld Plate Beveller

PMM200 Handheld Plate Beveller

PMM200 Handheld Plate Beveller
Plaat dikte 6mm–60mm
   
De PMM200 is een nieuwe generatie, eenvoudig te gebruiken, draagbare, zware machine, ontworpen voor het afschuinen van stalen platen. Deze afschuinmachine is uitgerust met twee freeskoppen met elk zes freesplaatjes, voor een soepele werking en uitzonderlijke efficiëntie. De PMM200 bevat vele veiligheidsvoorzieningen. Het heeft een geavanceerde elektronische regelmodule voor het beschermen van de operator, de machine en de gereedschappen. Het is uitgerust met geleidingsrollen, die bedienen ervan licht en gemakkelijk maken. TAG heeft nu het PMM200SS model geïntroduceerd. Dit model is bedoeld voor het afschuinen van roestvrij staal en andere hardere materialen.